Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya Grahn-rykten

Ryktesspridningen kring en eventuell Grahnflytt till Örebro vill inte riktigt dö ut. Nu har Twitterprofilen Bermudabenny (Henrik Johansson) med en vardaglig verksamhet på ETC och en fotbollsanknytning via sin fotbollstipsblogg Sparka & Spring lagt ut påståendet att Grahn är klar för ÖSK. Varför han tror det framgår givetvis inte, men NA:s nya supertyckare Oskar Gustafsson anser i alla fall, att den eventuella nyheten är så pass intressant att han spridit den vidare till sin twittrande kontaktkrets. Om det beror på att Oskar känner tilltro till Bermudabennys påstående eller om han rent allmänt tycker att det är en kul grej framgår inte heller.

Beträffande Grahn har dessutom den mjällbyprofilerade bloggen Klacksparken bakgrundsinformation om de slitningar som uppstod i Mjällbys spelartrupp. Inte helt överraskande tycks det ha varit Grahn som var den utlösande faktorn (om man skall tro bloggen). Grahns fotbollskarriär verkar ju ha varit kantad av liknande incidenter.

Bloggen anser att det är tveksamt om Grahn, trots sin spelmässiga kvaliteter, kan integreras på ett lyckat sätt i ÖSKs trupp.  Speciellt inte med en tränare, som inte verkar prioritera de direkta spelarkontakterna.

1 kommentar – kommentera

Torgny Nilsson

Inte till plastgräslaget ÖSK iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.