Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Märkliga turer kring Wikström

FotbollDirekt skriver om IFK Norrköpings jakt på nya mittbackar. De vill skaffa sig en eller rent av två nya försvarare. Enligt websiten så har IFK Norrköping haft en option på att köpa loss inlånade Anders Wikström från Elfsborg. En spelare som också förekommit i spekulationerna kring ÖSKs mittbacksjakt. Optionen har de dock inte utnyttjat, trots att lösensumman var i de här sammanhangen rätt beskedliga 700.000 (ryktas det). Ändå säger IFK till websiten, att man fortfarande är intresserade av Wikström.

Hur hänger då detta ihop? IFK vill ha honom, kan få honom till rimliga villkor, men har inte utnyttjat sin option. Ja, rimligen borde det betyda, att IFK Norrköping helst vill rekrytera en annan spelare, men samtidigt håller man dörren öppen, ifall man inte får in sin favorit.  Wikström å andra sidan verkar helst av allt vilja få klart med var han skall spela nästa år. Om ÖSK är intresserade av honom och kommer med ett vettigt bud kan man nog få in honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.