Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Span till Djurgården

Det såg rätt så givet ut. Brian Span tränade med ÖSK i somras och nu är han i Sverige för att skriva kontrakt. Dock ej med ÖSK, visar det sig. Fotbolltransfer.com har kollat med Lennart Sjögren, som entydigt förnekar att det är ÖSK som tagit hit honom. Några fler anfallare är inte aktuella för ÖSK inför säsongen, enligt Sjögren.

Kvällstillägg.
Det visade sig vara Djurgårdens IF som var intresserade av Span. De har nu skrivit kontrakt med honom. På klubbens hemsida beskrivs han som i första hand en kantspelare, vilket ÖSK ju för tillfället har fler av än vad man behöver.

Att det inte blev något med Span känns väl i dagsläget inte som någon större miss. Det är mittfältare som ÖSK mest av allt behöver just nu.

FotbollDirekt: Därför nobbade ÖSK Djurgårdens amerikan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.