Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Brian ”Cobi” Span Goals

Vi vet ju inte än om det stämmer att Brian Span är på väg till Örebro och ÖSK, men det finns väl en del som tyder på det. (Han borde vara i Örebro idag för läkarundersökning etc.).

Av en märklig slump (eller kanske inte alls av en slump) så dyker det upp en video på YouTube med mål som han gjort för sitt universitetslag. På den kan man se att han är vänsterfotad och har ett hyfsat skott även om de flesta av hans mål verkar göras inne i boxen.

Tillägg:
Den välinformerade amerikanska fotbollsbloggen Soccer by Ives skriver i ett blogginlägg, som avser ”Generation Addidas class 2012” följande beträffande Brian. (Generation Adidas class är ett program, som tillåter att ett antal yngre spelare kan värvas av MLS-lagen till förmånliga villkor)

One player who now looks unlikely to sign with MLS is Virginia midfielder Brian ”Cobi” Span. He is currently in Sweden to negotiate a contract with an undisclosed Swedish club. According to multiple sources, MLS had cooled in its pursuit of Span, but now may not have the option of landing him.

3 kommentarer – kommentera

Anonym

haha han är klar för DJURGÅRDEN!!!!! :D

Tobias Vintfjärd

Heh kanske ska ta bort denna artikel när han är klar för DIF??;)

Anonym

Bloggens artiklar får vara kvar oberoende av vad som händer med alla de spelare vars namn kommer upp under silly season. Det skulle bli ett fasligt rensande om jag bara skulle ha med de som slutgiltligt hamnar hos ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.