Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Span på ingång?

Brian "Cobi" Span. (Foto: University of Virginia).

Uppmärksamma twitterläsare på Svartvitts diskussionsforum har upptäckt, att Brian ”Cobi” Span möjligen kan vara på ingång till Örebro. Span twittrade nämligen igår: i go tomorrow for 4 days for medicals an stuff, media stuff. then sometime in january i gotta find out. Att det är till Sverige han skall framgår indirekt av hans twittrande med Lester Dewee, som spelar för Ängelholms FF.

Span provtränade i somras med ÖSK och om han reser till Sverige för en läkarundersökning lär det vara till en klubb som redan sett honom i aktion, vilket i det här fallet borde vara liktydigt med ÖSK.

Eyravallen: Amerikansk provspelare hos ÖSK

University of Virginia: Brian Span – spelarprofil

Tillägg, kväll.
Jo, det är till Sverige han är på väg. Han twittrar: Quick 4 day buisness trip to Sweden lol Flight at 4pm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.