Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget hot från Grahn

I en artikel hos FotbollDirekt avfärdar Tobias Grahn påståendet i Kristianstadsbladet att han skulle ha hotat med att sluta med fotbollen om han inte fick något nytt kontraktserbjudande. Tvärtom har han enligt egen utsago redan några kontraktsförslag från allsvenska klubbar. Han väljer dock att avvakta tills efter helgerna med sitt beslut för att se om det möjligen dyker upp något ännu bättre, men utesluter samtidigt inte en fortsättning med Mjällby AIK.

Eyravallsbloggen tror fortfarande, att det nog är rätt så tunnt i Grahns inkorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.