Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsalframgångar

111217.
ÖSK Ungdoms P97-or avslutade gruppspelet med ytterligare en vinst, då Karlslund idag besegrades med 6-3. Segern innebar att ÖSKarna står som gruppsegrare, vilket i och för sig kanske inte betyder så mycket mer än äran. Allvaret börjar nu med DM-slutspelet, där de fyra bästa lagen från grundserien dvs. BK Forward, Karlslunds IF och Laxå IF deltager.

111212.
Idag avslutade killarna i P17 sitt gruppspel i årets futsal-DM. Karlslund besegrades med hela 11-4, vilket placerade laget på en förstaplats poängmässigt lika, men målskillnadsmässigt överlägsna (32 mot 8) konkurrenterna. Den första matchen mellan de två lagen slutade med KIF-seger 5-3. Laget går nu till semifinalspel tillsammans med Karlslund. Från den andra gruppen kommer BK Forward och Yxhults IK att kvalificera sig.

Igår var det ÖSK Söders F15-tjejer som stod som gruppsegrare och DM-finalister efter att ha gått igenom sin serie utan poängförlust och med den förnämliga målskillnaden 25-5 på 4 matcher. I semifinalen kommer de att få möta något av lagen Finnerödja IF (!), Lillån FK eller IFK Kumla.

Killarna i den andra pojk-DM klassen P15 har en match kvar att spela. Seger eller oavgjort mot Karlslunds IF ger gruppseger. Serien är mycket tight med färdigspelade BK Forward på 14 poäng och ÖSK samt KIF på 13. ÖSK har målskillnaden 33, KIF har 31 och BK Forward 30. Samtliga dessa tre lag går till semifinalerna tillsammans med ett ännu inte inkvalat fjärdelag.

Alla DM-semifinalerna i ungdomsklasserna spelas torsdagen den 5 januari i Mellringehallen. Finalerna går sedan av stapeln söndagen den 8 januari i Idrottshuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.