Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wikström intresserar ÖSK

Anders Wikström (Bild: IFK Norrköping)

FotbollDirekts Sarp Yesil skriver idag, att ÖSK är intresserade av att värva Elfsborgs nerisade mittback Anders Wikström för att täta till en lucka i mittförsvaret. Lennart Sjögren tycker som vanligt att det är en bra spelare, men vill inte säga så mycket mer.

– Anders är en bra spelare och vi söker en mittback men jag varken bekräftar eller dementerar här, säger Örebros sportchef till FotbollDirekt.se.

Vilket väl skulle kunna innebära att Wikströms namn i alla fall finns med på någon lista hos värvningsansvariga hos ÖSK. Helt utan motstånd lär dock inte en eventuell värvning ske. Wikström var under den gångna säsongen utlånad till IFK Norrköping, som gärna vill köpa loss mittbacken som har ett år kvar på sitt kontrakt.

Enligt Folkbladet har IFK till och med lagt ett bud på Wikström till Elfsborg. Tidningen uppger för övrigt att Wikström fortfarande tränar med norrköpingsklubben, vilket väl är logiskt eftersom utlåningen sträcker sig fram till årsskiftet och IFK vill behålla honom.

Norrköpingstidningarna är för övrigt mera på hugget än vad NA verkar att vara. Även Norrköpings-Tidningar skriver – om än i bloggformat – om ÖSKs intresse. Av NTs blogginlägg framgår att Wikström vann tidningens spårvagnsliga under det gångna året. Spårvagnarna motsvarar i det här sammanhanget de stjärnor som NA brukar dela ut till ÖSKs spelare efter matcherna.

Svenska Fotbollförbundet: Anders Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.