Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren hoppas på nyförvärv före jul

Papperstidningen har talat med ÖSKs Lennart Sjögren om hur det ser ut på värvningsfronten. Lennart säger, att man nu i första hand söker två mittfältare och en mittback. Tidigare har man talat om en av varje, men det är möjligt (till exempel), att Per Johanssons beslut att gå till Forward gjort, att man nu vill ha två mittfältare eftersom det börjar se väldigt tunt ut på mittfältet.

Av allt att döma har man gått ut med något som liknar slutbud till några intressanta spelare och hoppas nu från ÖSKs sida på ett eller flera positiva besked före jul.
– Det kan bli klart när som helst, men förhoppningsvis före jul, säger sportchefen till tidningen.

När det gäller målvaktsposten verkar man an-/inse, att det för Jakob Rinnes del är bäst för hans utveckling om han fortsätter i Forward. Samtidigt hoppas man få ett medgivande från Forward, som gör det möjligt för Rinne att fortsätta att träna med ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.