Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget nytt om Saeid

FotbollDirekt återkommer av någon anledning till Mohammed Saeids ansträngningar att byta upp sig fotbollsmässigt inför den kommande säsongen. Saeid har redan hunnit med att provspela med Malmö FF, Mjällby AIF och AIK, utan att dock imponera tillräckligt mycket för att någon av dem skall hålla kontakten vid liv. Vilket FotbollDirekt aningslöst väljer att referera till som att de tre klubbarna jagar spelaren. Det verkar dock som om Saeid själv är mer realistisk i sin värdering av det allsvenska intresset och just nu försöker han bli uttagen till den spelartrupp, som skall till Oslo för att medverka i de kontraktlösas turnering.

ÖSK verkar fortsatt måttligt intresserade. Om han inte fått något kontrakt tills januari kan vi väl titta på honom, verkar vara Lennart Sjögrens åsikt om saken.

Bloggen kan inte se att denna artikel tillförde något nytt och anser att ordet ”jaga” borde användas med större urskillning. Beträffande Saeids fortsatta karriär borde väl några år i Degerfors passa. Därifrån blir man ju upplockad om det går bra och då behöver man inte ens provspela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.