Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Barrar Grahnen redan?

I en något märklig artikel i Kristianstadsbladet ”hotar” Mjällbys flyttbenägna mittfältare Tobias Grahn med att sluta med fotbollen, om han inte får ett lönebud, som han tycker värderar hans fotbollskunskaper på ett korrekt sätt – rent subjektivt alltså. Fast det där med hotet kanske tidningen får stå för – förmodligen rör det sig enbart om ett krasst konstaterande från Grahns sida, att om ingen tycker att han är lika mycket värd som fotbollsspelare som han själv tycker, så är han nog inte det heller och borde i stället ägna sig åt något annat.

Av allt av döma har  Grahns B-plan spruckit rejält. Hans nuvarande/tidigare klubb vill inte heller på långa vägar betala vad Grahn själv tycker han är värd. Mittfältaren säger sig dock ha fått ett antal bra bud som han skall fundera på under julhelgen, vilket i de här sammanhangen brukar vara liktydigt med att han inte fått några bra bud att fundera på över julhelgen. Grahn har varit med så pass länge att han vet, att har man fått ett bra bud så slår man till innan någon annan gör det (även om det är en julhelg i antågande).

Oberoende av om det föreligger något ”hot” om ett karriärslut eller ej har nog Grahn försämrat den egna förhandlingsposition genom sin öppenhjärtighet.

Detta noterat huvudsakligen på grund av att det går omkring en Grahnkopia i Örebro. Bloggen tror nämligen inte att ÖSK funderat på att införliva Grahn i sitt spelarstall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.