Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen ser framåt

I en artikel i dagens papperstidning intervjuas Patrik Anttonen med anledning av den skada som höll honom borta från spel under större delen av den gångna säsongen.  I slutet av november opererades han höfterna hos Leif Swärdh i Göteborg.  Efter några dagar på kryckor kan han nu gå normalt och han har till och med börjat rehabträna så smått. Någon snabb återkomst på fotbollsplanen räknar han dock inte med. (OBS – allting är relativt). Om allt går enligt plan räknar han med att kunna börja matchspela i månadsskiftet februari – mars och har då en månad på sig att komma i matchform igen innan allsvenskan startar.

Dessutom noteras att efter det att Fredrik Nordback lämnat truppen så är Patrik nu den spelare i truppen som varit längst i klubben. Trots att han bara är 31 år så har han redan gjort 13 säsonger med ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *