Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako velar vidare

Mjällbys Patrick Osiako har förekommit i spekulationerna om nya namn för ÖSKs mittfält. Men det var ett tag sedan och Osiako har under tiden precis som prästens lilla kråka sluntit både hit och dit i sina försök att finna ett kontrakt att sätta sin namnteckning på. För två veckor sedan verkade det som om han var på väg att acceptera att han skulle få lov att tillbringa ytterligare tid på Strandvallen. Idag skriver Fotbollskanalen, att förhandlingarna med blekingeklubben visst inte gått så bra de heller och att Mjällby inte längre räknar med honom inför nästa säsong.  Sannolikheten för att han kommer att hamna i ÖSK ser jag som låg – om det ens finns något intresse från sportklubbens sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.