Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chencinski – bäst i Kanada?

Steve Bottjer, redaktör för websidan RedNation Online, har i sin blogg hos den kanadensiska sportsiten Sportsnet tagit ut Kanadas bästa fotbollselva för det (snart) gångna året. I målet placerade han ÖSKs nyförvärv Tomer Chencinski med följande motivering:

Tomer Chencinski, goalkeeper – While he might still be unfamiliar to some, the 27-year-old Chencinski had an extremely strong year playing in Europe. After a successful trial with VPS, he was signed by the Finnish club to provide competition for the goalkeeper position and ended up winning the starting job. A standout season in which he earned his club’s Player of the Year and Most Valuable Player awards and finished third in the Finnish league in goals against average led to the up and coming ’keeper earning a transfer to Swedish Premier League side Orebro SK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.