Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ojala intresserar många

Papperstidningen skriver idag om Åbo-klubben FC Inters mittfältare/anfallare Mika Ojala. Det har tidigare ryktats om att denna spelare skulle kunna vara av intresse för ÖSK och Lennart Sjögren bekräftar också till tidningen att man varit och sett honom spela.

Detta är man dock inte ensamma om. FC Inters administratör Lauri Kemppainen säger, att det under säsongen varit flera scouter på plats för att studera spelaren. Det kanske inte är så konstigt eftersom Ojala visat upp en sällsynt effektivitet under den gångna säsongen med 16 mål och 19 målgivande passningar på 32 matcher.

Eftersom Ojala har ett år kvar på kontraktet måste alla kontakter angående honom gå genom den finska klubben. Några sådana kontakter med ÖSK säger sig dock Kemppainen inte ha haft. Han känner till ÖSKs intresse, men bara genom vad han läst i pressen.

Om detta stämmer verkar det nog som om Ojala inte är ett huvudmål inför nästa säsong för ÖSKs del. Med ambitionen att ha spelartruppen färdigkontrakterad och klar inför starten den 4:e januari borde man redan ha börjat sina diskussioner med den finska klubben beträffande en övergång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.