Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako till Israel?

Patrick Osiako har nämnts som ett tänkbart nyförvärv för ÖSKs avfolkade mittfält. Ett rykte som dock verkar ha haft begränsad verklighetsbakgrund. Osiako, som numera är kontraktslös, verkar ha haft stora svårigheter att komma överens med någon ny arbetsgivare. Innan säsongen var slut hävdade han, att han skulle namnge sin nya klubb så fort allsvenskan var färdigspelad, men därav blev intet. Det har varit väldigt tyst från Osiakos sida och det har till och med spekulerats i att han trots allt skulle fortsätta hos Mjällby.

Idag skriver Kristianstadsbladet efter kontakt med Osiako, som befinner sig hemma i Kenya på semester, att mittfältaren skall ha fått ett kontraktsförslag från den israeliska storklubben Maccabi Tel Aviv. Osiako har dock ännu inte bestämt sig, eftersom han även har ett antal andra förslag att utvärdera, enligt honom själv. Jag tycker det snarare låter som om det ha gått väldigt trögt i budgivningen om hans tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.