Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chencinski – kvar i bilden?

För lite drygt en vecka sedan sade Lennart Sjögren till NA, att en värvning av Tomer Chencinski inte längre ingick i ÖSKs planer för förstärkning på målvaktssidan. Möjligen kan detta ha ändra sig, eftersom Chencinski i en dagsfärsk intervju med den amerikanska bloggen pennlive.com säger ”The trial went very well, so we will see what happens in the next few days. If a transfer happens, then great.”

Nu kan ju intervjun i och för sig ha några dagar på nacken, men knappast tio väl. Det kan möjligen vara så att förhandlingsläget har förändrats. ÖSK kan ju ha varit överens med Chencinski men inte med VPS eller kanske tvärtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.