Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget Mjällby för Javanmiri

Rekordmålskytten Emad Javanmiri skapade en hel del rubriker under hösten genom att göra 18 div 6-mål i en och samma match för Ankaret FK. En match som dessutom fick lov att avbrytas redan efter 56 minuter, eftersom motståndarna från Karlskrona FC inte hade tillräckligt många spelare kvar på planen. (De hade bara nio då matchen började, två blev sedan skadade och en utvisad).

Javanmiri fick som ett resultat provspela med Mjällby och det skrevs att ÖSK skulle skicka någon för att se honom i seriens sista match. Om man skickade dit någon lokal informatör eller ej fick vi aldrig reda på, men hur som helst var det en kul ”grej”.

Nu har utvecklingen avancerat så långt att Mjällby förklarat att de inte längre är tillräckligt intresserade. I stället lär det bli div 2-spel i Sölvesborgs GoIF för 21-åringen. Ett rimligare utvecklingssteg, kan tyckas. Det är Fotbolltransfers.com som följt upp historien.

Pinboard: Emad Javanmiri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.