Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher 2012

Som av en händelse lägger både NA och FotbollDirekt ut information om ÖSKs kommande träningsmatcher under försäsongen 2012. NA berättar och FD ger datumen. Så här ser det ut och som vanligt skall man nog vid den här tidpunkten se det hela som preliminärt.

28/1 Degerfors (borta)
4/2 Gefle (hemma)
8-13/2 Matchläger i Seinäjoki, Finland
18–28/2 (prel.) Antalya, Turkiet
11/3 Randers (borta)
17/3 Syrianska (hemma)
24/3 Elfsborg (borta)

Bara två hemmamatcher samt dessutom Degerfors inom åkbart avstånd – det verkar bli en rätt fotbollsfattig försäsong för örebropubliken.

Eyravallsbloggen vill inte vara sämre än sina webkolleger och tror sig kunna bidra med information om tilltänkta motståndare under matchlägret i Seinäjoki. Det lär handla om något slags finskt landslag, HJK Helsingfors samt ett lokalt lag från Seinäjoki. Det senare låter väl som någon slags match för bänkspelarna instoppad mellan landslaget och HJK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *