Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Snart slut för talangtruppen

Sista veckan med gänget. På bilden från vänster: Andreas Ståhl, Kevin Larsson, Haris Karahmet, Viktor Lindqvist och Adam Botvidsson.

Jag var nere i kväll och tittade på talangtruppens träning. Med en inte alltför stor grupp närvarande stod det spel på halva plan i tre gånger tre halvlekar på programmet . Det är nu sista veckan som gruppen tränar tillsammans. Sedan är det slut för talangtruppen. Precis som för spelarna i A-truppen blir det vinterledigt från den 25 november. Vad som händer sedan är ännu höljt i dunkel. Fortfarande är det ingen som vet vilka spelare som kommer att erbjudas en fortsättning i U21-truppen och det är inte ens säkert att alla som får erbjudandet kommer att välja att stanna kvar i ÖSK. En spelare som mycket väl kan komma att lämna är till exempel Gustav Källberg, som den här veckan provtränar med Brage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.