Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget kontrakt för Keita

Målvakten Aly Keita från Syrianska i Västerås var i Örebro och provtränade med A-truppen. Uppenbarligen blev det bara en träning och sedan fick han beskedet, att klubben inte avsåg att erbjuda honom något kontrakt.

VLT: Inget Örebro-kontrakt för Keita

En märklig historia. Kanske hade ÖSK redan insett att Keita inte passade in på deras önskade profil. För orutinerad att bli back-up i allsvenskan och för gammal att spela i U21. (Då hade man ju lika gärna kunna behålla Peter Rosendal). Att han ändå blev inbjuden kan ha berott på att man ville vara hyggliga. Även ett misslyckat provspel hos en allsvensk klubb är bra att ha på sitt CV för en div 1-spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.