Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chencinski – the video

Tomer Chencinski

Den kanadensiska fotbollssiten Red Nation har lagt upp en del material om Tomer Chencinski. Mest intressant är väl en åttaminuters (PR)video, som visar målvakten i olika matchsituationer. Imponerande, måste jag säga. Han visar prov på flera enastående reflexräddningar, ser allmänt dominant ut, försöker oftast få bollen i spel så snabbt som möjligt och har bra fötter samt mäktiga utsparkar. Men som sagt det luktar försäljningsvideo lång väg om videon. Men den bör i alla fall skingra en del tvivel om hans kapacitet.

Tomer Chencinski (video)

På siten finns även en ljudintervju. Tyvärr är ljudkvaliteten inte den allra bästa. Den verkar inspelad över telefon och det kan ibland vara svårt att hänga med även om hans engelska är helt ok utan några dialektala konstigheter.

1 kommentar – kommentera

Michael Lundberg

De flesta räddningarna på videon är dock rena plockpotatisen. Dock utstrålar han rätt mycket pondus och det jag gillar mest  är att han att han sätter  igång spelet snabbt med utkast. Hade velat se mer på hans förmåga i luftspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.