Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre talanger till landslagsläger

David Rohlén

Kevin Larsson

Andreas Ståhl

111118.
ÖSK skriver på sin hemsida, att tre av talangtruppens 94-or tagits ut till en landslagssammandragning. Det rör sig om Andreas Ståhl, David Rohlén och Kevin Larsson. SvFF har inte lagt ut någonting om lägret än, men jag antar att det handlar om ett breddläger med ett 60-tal deltagare. Det brukar vara så vid den här årstiden.

111121.
Nu har deltagarlistan även nått ut på SvFF:s hemsida. Det är 66 spelare som är kallade, vilket ligger i linje med hur det brukar vara på de här decemberlägren. Från Örebro deltar förutom de tre ÖSKarna även Rynninges målvakt Ismael Diawara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.