Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar försvarsspelare

111121.
Nu har lokalpressen (Skånska Dagbladet) upptäckt, att de (skåningarna alltså) kan vara på väg att förlora en påg till Mellansverige. Tjugotre år, kan spela både mitt- och högerback, kontraktet går ut i år. Hmm! Om han håller allsvensk klass är det väl inte så mycket att fundera på. Men det är klart – Nittionio högerbackar av hundra i div 1 håller inte allsvensk klass. Dessutom finns väl inte en högerback bland prioriteringarna på årets att-värva-lista. Men ibland skadar det inte att vara opportunistisk.

111116.
Lunds BK skriver på sin hemsida, att Martin Rudolfsson kommer att provspela med ÖSK nästa vecka. Rudolfsson är en 23-årig försvarsspelare i klubben, som placerade sig i mitten av div 1 Södra den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.