Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny inmarschlåt

111119.
På höstmötet spelades för första gången den låt som kommer att användas som inmarschlåt nästa år. Den framförs av Alexander Nätterlund (Sturehov), sång och Mikael Jinneskog (ingen klubbanknytning) som står för musiken. Alex spelar/spelade företrädesvis mittback och gjorde en halv säsong hos ÖSK Ungdom för några år sedan, men tyckte nog sedan att det tog lite väl mycket tid. I futsalsalarna är han med sin hundraprocentiga inställning alltid en fruktad motståndare för de lag som Hovet möter.

[Ljudfilen borttagen på begäran av ÖSK. Den var i och för sig en rätt usel inspelning på grund av de yttre förhållandena så det gjorde kanske inte så mycket. Låten kommer i stället att släppas officiellt av ÖSK inom en nära framtid.]

Tillägg 111120.
ÖSK ville hålla på sin nya inmarschlåt för att kunna presentera den vid ett lämpligt tillfälle. Men då skall man inte lägga ut den på YouTube. Något som uppmärksammades av NA (eller troligare, någon som talade om det för NA). Nu är den hur som helt publik tillsammans med sin video som har en historisk prägel. Mycket smakfullt.

YouTube: Elden inuti

Tillägg på tillägget. ÖSK: Här är nya ÖSK låten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *