Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad opererad igen

Både Papperstidning och Svartvitt rapporterar idag, att Andreas Haddad nu genomgått sin fjärde operationen i jakten på det problem som gjorde att han knappt ens kom igång under år 2011. Tidigare har höft, ljumske och ett befarat magbråck opererats och den här gången klippte kirurgen Leif Swärd bort ett par skadade nerver i magen samt fixade även till en blodblåsa (!) som uppstått på ett kärl i magen. Förhoppningen är nu givetvis som alltid, att man skall ha kommit till rätta med det problem som omöjliggjorde spel under större delen av år 2011. Samtidigt kan man ju konstatera att träffsäkerheten i doktor Svärds diagnoser inte verkar vara den allra bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *