Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wiktorsson: Besked väntas idag

Enligt Karlskoga-Kuriren förväntar sig Patrik Werner, Degerfors tränare, att idag få ett besked om vilken klubb Christoffer Wiktorsson skall representera nästa år. Enligt tidningen står det mellan ÖSK och en fortsättning i Degerfors, så det borde väl vara ett lätt val för Wiktorssons del.

Tillägg: Nu har även NA fått korn på nyheten.

Jag tror dock inte, till skillnad mot NA, att Wiktorsson väntar till i eftermiddag/kväll med att bestämma sig. Det har han med säkerhet redan gjort. Däremot så är det säkert så för en degerforsare, att det kan vara rätt ”praktiskt” att åka på semester till Thailand, när man skall gå ut med att man tagit steget över de Blå Bergen till Örebro. Om han meddelat detta för en vecka sedan kunde det ha blivit en väldigt jobbig vecka innan han kom iväg på sin semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.