Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rinne tränade med ÖSK

Kenny Tunmats, som gillar att se ÖSKs träningar, rapporterar på Svartvitt, att han såg ytterligare en målvakt som tränade med ÖSK på förmiddagen. Det var BK Forwards artonårige målvaktstalang Jacob Rinne som hjälpte till att mota bollar under träningspasset. Betyder det att Rinne är på väg till ÖSK?

Det kan det ju göra, men det kan finnas andra förklaringar också. ÖSK brukar bjuda in talanger från distriktet för att träna med A-truppen. Detta gör man dels som en uppmuntring för spelaren ifråga, dels för att få en uppfattning om hur han fungerar i en allsvensk träningsomgivning.

Det kan ju dessutom vara så att Rinne själv vill hålla formen i trim. Han skulle kunna vara på väg för att provträna någon annanstans utanför Sverige. Eftersom Forward förmodligen inte tränar nu kan han ha hört av sig till ÖSK om att få träna med dem för att kunna hålla formen vid liv.

Det är för övrigt inte den första gången Rinne tränar med ÖSK. När han fortfarande spelade för Laxå tränade han en period med ÖSKs talangtrupp, innan han bestämde sig för att ta steget till BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.