Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn inte alltid Grahn

Mjällbys mittfältare Tobias Grahn har vid några tillfällen rapporterats varit synlig i Örebro. Något som givit upphov till rykten om att han skulle kunna vara på väg till ÖSK. Varken ÖSK eller Grahn har dock velat bekräfta ryktena. Däremot har Lennart Sjögren dementerat att han träffat spelaren. Det har dessutom ryktats om att Grahn har en dubbelgångare i Örebro och att det är denna person som uppmärksammats snarare än fotbollsspelaren.

Nu har NA fått tag på dubbelgångaren som onekligen är förvillande lik originalet – eller tvärt om om man så vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.