Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Torsdagsträning

Kenny Tunmats var på dagens träning och rapporterar med bild och ord hos Svartvitt. Provtränande Charbel George verkar ha givit ett gott intryck. I övrigt deltog även Kevin Larsson och Daniel Björnkvist från den snart skrotade talangtruppen. Om det var för att visa upp sig eller för att dryga ut en rätt uttunnad A-trupp vill jag låta vara osagt. Kevin är nog rätt given för U21-truppen och det är givetvis även Daniel, som dock börjar få åldern emot sig. I och med att han redan passerat den magiska tjugoettårsgränsen så blir det svårare att ta plats i U21-laget (eftersom han måste konkurrera antalsmässigt med de äldre A-truppsspelarna som behöver matchtid).

Jag undrar för övrigt hur det känns för de spelare som snart lämnar truppen att fortsätta träningen, när det inte längre finns några matcher att träna för. För de som blir arbetssökande är det väl inte så svårt, antar jag. De vill ju vara i god form när de eventuellt skall visa upp sig för nya potentiella arbetsgivare. Men hur är det för Kihlberg och Nordback, som väl kommer att sluta med fotbollen efter den 25:e? Eftersom de tränat regelbundet de sista typ 20 åren så känns väl förmodligen fotbollsträningen fortfarande som en naturlig del av dagsrutinerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.