Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Att sno en Walker

Eurosport lämnar digitalt utrymme åt en AIK-are, som publicerar sina alster i en blogg med namnet Ur Baxters Trädgård. Nämnde bloggare har synpunkter på rubriksättarna hos FotbollDirekt och Fontbollskanalen med anledning av de rykten som varit i svaj beträffande Kevin Walkers framtida klubbadress. Helt rätt dessutom, de två webpublikationerna verkar inte ha någon kvalitetsstandard att leva upp till. Rubrikerna är så dåliga och aningslösa att till och med kollegerna i branchen reagerat.

Ur Baxters Trädgård: Rubrikerna som får granskningsnämnden att återuppstå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.