Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tröga förhandlingar för Skúlason

Sundsvalls Tidning skriver, att förhandlingarna mellan GIF Sundsvall och deras mittfältare Ari Skúlason går trögt. Islänningens namn har ju några gånger dykt upp som ett möjligt nytillskott för ÖSKs utglesade mittfältsbesättning, så trögheten kan vara värd att notera.

Giffarna sägs vara intresserade av att snabbt komma till ett beslut. Kanske ett sätt att sätta press på motparten. Om denne saknar konkreta anbud från annat håll, så riskerar han ju att stå utan klubb för nästa år. Jag tycker dock att det verkar som om Skúlason helst av allt vill flytta på sig. Intresserade utöver ÖSK lär även IFK Norrköping (givetvis) och en oidentifierad norsk klubb vara.

I samma artikel nämns för övrigt att Giffarna kan tänkas vara intresserade av ÖSK Ungdoms föredetting Jonathan Ring, som spelat för IFK Värnamo de två senaste åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.