Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako – en sillasåpa?

Patrick Osiako berättade redan innan allsvenskan var färdigspelad att avslutningsmatchen mot Trelleborg skulle bli hans sista för mjällby. Direkt efter avslutad match skulle han avslöja var han kommer att spela nästa säsong. Men det har varit väldigt tyst för Osiakos del, även om det som sig bör ryktats en del kring vilken hans eventuella klubbadress skulle bli. Bland annat har ju ÖSK varit på (ryktes)tapeten.

Trots Osiakos indirekta vädjanden om att bli signad av någon annan än Mjällby verkar det inte som om någon tagit till sig hans budskap. Enligt Kristianstadsbladet har han inte ens fått något förslag att ta ställning till och han får därför ställa in sig på att förhandla en fortsättning med Mjällby. Förmodligen utifrån en allvarligt försämrad förhandlingsposition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.