Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stort intresse för Emad

Flera klubbar vill ha Emad Javanmiri, skriver karlskronaklubben Ankaret FK förhoppningsfullt på sin hemsida. Div 6-klubben skrev ju ett kontrakt fram till och med år 2015 med sin skyttekung och väntar nu på att kunna casha in övergångslikviden. Intresset tycks komma från alla hörn och kanter och är så stort att man redan från början säger nej till alla klubber under div 2-nivå.

Emad provtränade och -spelade nyligen med Mjällby och stod för en alternativt två målgivande passningar när laget fick stryk av Kristianstads FF med 3-2.

Nu tror jag iofs. inte alls att ÖSK är intresserade av Emad (som förmodligen hamnar i ett div 1-lag) , men det är ju en rar historia och ÖSK lär trots allt ha haft någon scout på plats vid Ankarets sista seriematch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.