Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Operation för Patrik

Papperstidningen skriver idag, att det verkar dra ihop sig till operation för Patrik Anttonen. Han har varit på undersökning i Göteborg och där har man identifierat det problem han drababts av. Det rör sig om en skada som påminner om den som även Andreas Haddad råkade ut för. Det skall gå att operera den och rehabiliteringen lär kunna gå rätt fort. Vilket i det här fallet innebär att man skall kunna vara tillbaka i full träning efter några månader.

Hans problem tycks uppstå i samband med belastning på en typ av led som kallas symfys (för att uttrycka det hela ovetenskapligt). Jag är inte säker på att inte heller Lasse Wirström, som skrev artikeln, riktigt begrep exakt vad problemet är. Men det spelar mindre roll. Så länge det går att åtgärda och Patrik blir bra igen, så får det vara vad som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.