Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn vet inte vad han skall göra

Fotbollskanalen har bytt några ord med Mjällbys Tobias Grahn, som ju förekommit i spekulationerna kring ÖSKs mittfält. Även om Lennart Sjögren har förnekat att han haft någon kontakt med spelaren. Grahn svarar väldigt svävande på frågorna och jag får onekligen intrycket att han fortfarande väntar på att något skall dyka upp. Annars stannar han kanske kvar i Mjällby – om de vill ha honom. Bäst för hans del är nog att försöka få klart med något så snabbt som möjligt. De bästa platserna tar slut först och att komma i mitten/slutet av januari kommer i de flesta fall att vara liktydigt med ett nerköp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.