Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tränartrio klar för Söder

Björn Juhlin lämnar, men i övrigt blir det inte så stora förändringar i den sportsliga ledningen av ÖSK Söder. Patrick Ingvarsson, assisterande förra året, tar över huvudansvaret medan Valeh Gafarov Enqvist kommer att leda andralaget.

Ett nytt och spännande namn i tränarstaben är Stellan Carlsson, som går in som assisterande tränare. Exakt hur mycket eller hur lite han kommer att kunna engagera sig är dock inte helt klart än. Det har med hans kontrakt i Degefors att göra. Stellan kommer att vara med i mån av tid och för hans del kommer uppdraget att i första hand handla om spelarnas individuella träning och utveckling. För fysträningen kommer precis som tidigare Thommy Åström att svara.

Patrick är mycket nöjd med att Stellan, som han jobbat tillsammans med i Real Örebro, har kunnat knytas till tränarstaben.
– Jag ser mycket fram mot detta, då Stellan och jag under många år pratat om att få göra detta tillsammans, säger han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.