Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsongsmatcher 2012.

Information om ÖSKs kommande träningsmatcher som trillat in bakvägen.


111027. Gefle till Örebro.
Arbetarbladet skriver om Gefles förberedelsearbete inför den kommande säsongen. Kontrakten med Hugosson, Bernhardsson och Kapcevic (!) har förlängts ytterligare en säsong. Bland träningsmatcherna finner man en mot ÖSK på bortaplan (för Gefle) den 4 februari, som är en lördag.

111005. ÖSK till Degerfors.
Fotboll den 28 januari på Stora Valla? Detta har fram tills i år varit en omöjlighet. Degerfors hemmaplan har ju varit den som kanske blivit spelklar allra sist av alla arenorna i Superettan. Vilket medfört en hel del bekymmer för länsgrannarna i deras förberedelser under försäsongen.

Men icke mer – från och med nästa år kommer det att finnas konstgräs på Stora Valla (dock inte på huvudarenan, har jag för mig). Den 28 januari nästa år spelar man den första träningsmatchen på sin nya vinterplan och för motståndet står ÖSK.

Allt enligt Karlskoga-Kuriren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.