Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chencinski skriver nytt kontrakt med VPS

Pohjalainen skriver idag, att den kanadensiska målvakten Tomer Chencinski har förlängt sitt kontrakt med den finska klubben. Det är dock tyvärr rätt svårt att ens med hjälp av Googles översättningsmotor få helt klart för sig vad artikeln säger.

Pohjalainen: Chencinski tai siirtorahaa

Googleöversatt: Chencinski eller överföring av pengar

För en eventuell övergång till ÖSK gäller, att det verkar finnas en paragraf som reglerar villkoren vid en sådan. Övergången måste dock göras inom två veckor från det att den finska säsongen avslutas (vilket den gör på lördag) för att de speciella villkoren skall vara tillämpliga. Det verkar som om det i kontraktet finns angivet hur mycket pengar det kostar att bryta det. Ett belopp gäller vid en snabb övergång ÖSK och ett annat högre om övergången kommer senare.

ÖSK får således inte speciellt mycket tid på sig för att fundera över om man vill engagera Chencinski eller ej. Han tränar med klubben nästa vecka och sedan måste man bestämma sig mer eller mindre direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *