Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Björn Juhlin coachar Sköllersta

Matchcoachen Juhlin, spelande huvudtränaren Åbom samt fys- och målvaktstränaren Axelsson. (Foto: Sköllersta IF)

Sköllersta IF har idag presenterat sin träningsorganisation för nästa år. Björn Juhlin som under de tre senaste åren tränat först ÖSK Ungdoms 94-or och sedan ÖSK Söder flyttar över till div 3 laget, där han skall verka som assisterande tränare samt matchcoach. Huvudtränaruppdraget går till Gabriel Åbom, som till vardags jobbar med marknadsfrågor hos ÖSK Ungdom på Ekäng. Gabbe kommer dock även att fortsätta som spelare och lämnar därför över matchcoachningen till Björn.

Sköllersta IF: Tränarstaben 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.