Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 avslutade med vinst

ÖSKs femtonåringar avslutade igår årets regionala spel genom att besegra Carlstad United med 4-1. Matchvinnare för ÖSK blev Rikard Hallgren, som redan efter 12 minuter hade gjort tre mål. ÖSKs fjärde gjorde sedan Lesster Govea halvvägs in i andra halvlek.

Segern innebar att laget lade beslag på tredjeplatsen i serien före bland annat BK Forward och Degerfors IF (för att nämna några lokalkonkurrenter). Ett mycket bra resultat med tanke på att laget kom med i det regionala spelet först efter ett återbud (Adolfsberg – tror jag det var – fick inte ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag). De bästa 96-orna i Örebro har dock säkert Karlslund, som valde att spela årgången i 16-årsserien.

Kvar på årets program förutom träningsveksamheten är Karlslunds inbjudningsturnering om två veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *