Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK funderar på Petrovic

 

Gabriel Petrovic (Foto: Brommapojkarna)

 

Fotbollskanalen skriver, att ÖSK haft en diskussion med BP:s mittfältare Gabriel Petrovic. Denne skall ha varit i Örebro och här träffat både Lennart Sjögren och Sixten Boström. Petrovic, som är en defensivt inriktad mittfältare, har varit runt en del under sin fotbollskarriär. AIK, Väsby United, Café Opera och Brommapojkarna är klubbar han redan hunnit med att representera. Spelaren har ett år kvar av sitt kontrakt med BP, men kan enligt uppgift säga upp detta.

Wikipedia (en): Gabriel Petrovic 

Beträffande ”klausulen” skriver man följande på BP:s Svenska Fans sida:

Gabriel Petrovic – Örebro SK, Hammarby?
Gabriel Petrovic har varit en nyckelspelare i BP sedan han anlände till Grimsta IP inför Allsvenskan 2009. I vintras skrev han på ett 1+1 årskontrakt, där det fanns en klausul inskriven i kontraktet om att han får lämna klubben om inte laget tog sig till Allsvenskan i år. Nu är han alltså fri att lämna in en skriftlig begäran om att bryta kontraktet och det finns konkret intresse för ”Gabbe” som redan träffat Örebro SK, men även Hammarby har Petrovic högt upp på sin önskelista.
– Det finns konkret intresse för ”Gabbe”. Och det stämmer att han har en klausul i kontraktet som gör att han kan lämna oss, säger BP:s klubbdirektör Ola Danhard till Fotbollskanalen.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.