Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Eriksson?

Om det är så att ÖSK har siktet inställt på att köpa loss Åtvidabergs Magnus Eriksson, så kan de nu eventuellt ha fått konkurrens från Djurgårdens IF. Det är i alla fall vad FotbollDirekt tror.

Jag själv tror inte på att ÖSK försöker få loss Eriksson, om man nu ens är intresserade av det. Dels är han inte den spelartyp som ÖSK söker (typ haddadliknande central anfallare), dels tvivlar jag på att ÖSK vill satsa resurser på att få loss en spelare från en allsvensk konkurrent. Visserligen kom det väl in en hel del (efter ÖSK-mått mätt) pengar, när Almebäck och Bedoya såldes i somras. Jag tror dock att ÖSK ändå kommer att fortsätta att i första hand rikta in sig mot spelare utan kontrakt eller sådana som kommer från lägre divisioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.