Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eriksson till Norge?

Den norska klubb som lagt ett bud på Åtvidabergs Magnus Eriksson är Haugesund. Ett bud som dock ÅFF ansåg vara alltför lågt. Detta skriver Fotbolltransfers.com. Enligt spelarens agent Per Jonsson har denne inte haft några kontakter med vare sig Djurgården eller Örebro. Vilket i och för sig inte är så konstigt eftersom Eriksson står under kontrakt och alla eventuella kontakter och intresseanmälningar måste tas via ÅFF. Jonsson kommer först in i bilden efter det att klubbarna kommit överens. Med mindre än ett halvt år kvar så blir bilden en annan, men där är vi inte än.

Jonsson tvivlar för övrigt på om Eriksson är den spelartyp som ÖSK söker. Förmodligen har ÖSK talat om för honom och för andra agenter vad de är ute efter så han vet säkert vad han talar om. Magnus Eriksson får hänga kvar på intresselistan, men sannolikheten att han skall hamna i Örebro är nog rätt liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.