Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anel Raskaj intresserad av ÖSK

Det cirkulerar många rykten nu om vilka spelare som är intressanta för vilka klubbar. Svartvitt har snappat upp ett rykte om att Halmstads BKs speluppläggare Anel Raskaj skulle kunna vara aktuell för ÖSK. Ryktet verkar ha varit så pass välgrundat, att Johannes Avenbrand hörde sig för hos Raskaj om vad han ansåg om ÖSK.

– Jag tycker ÖSK är en mycket bra klubb som är på väg uppåt, även om det har gått lite tyngre i år, blev svaret på den frågan.

Av detta kan man väl egentligen bara dra den slutsatsen att Raskaj inte har klart med någon ny klubb för tillfället samt att han inte skulle tacka nej om han fick en förfrågan från ÖSK om villkoren var acceptabla ur hans synvinkel. I hans snart kontraktslösa situation gäller det givetvis att inte bränna några broar i onödan.

Frågan är dock om Raskaj verkligen är den spelartyp som behövs på ÖSKs mittfält. HBKarens spelstil påminner väl en hel del om Nordin Gerzics. Vad ÖSK i första hand behöver är nog dels en jordfräsliknande spelare typ Nordback/Kihlberg, dels en tvåvägsspelare som påminner om Bedoya. Jag har svårt att se att Raskaj platsar i någon av dessa två roller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.