Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutspelat för P16

ÖSKs 16-åringar avslutade tidigare idag sin säsong genom att på bortaplan besegra IFK Eskilstuna med 4-2. Målgörare var Tarik Benca med två samt Marcus Moore och August Viklund som gjorde ett var. Det här resultatet innebar bland annat att Karlslunds IF kunde lägga beslag på andraplatsen i den slutliga tabellen. ÖSKarna själva hamnade i mitten efter att ha vunnit och förlorat åtta matcher var samt dessutom spelat två oavgjorda.

Därmed är det nog årets utomhusspel avklarat för den här årskullen. Resultaten har väl blivit så där. Laget åkte ur pojkallsvenskans elitnivå med ytterst knapp marginal. Den platsen hade man iofs. fått gratis efter ett återbud från ett annat lag. Regionalt blev det som sagt bara en mittplats. Jag har en känsla av att truppen inte var bred nog att klara av både spel i pojkallsvenskan samt i den regionala P16-serien. (Dessutom hade man ett lag i den lokala P17-serien). En för det dubbla spelprogrammet något för tunn trupp gjorde att man ofta fick matcha samma spelare både lör- och söndag, vilket nog slet en hel del på både fysik och psyke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.