Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Surrigt om Osiako

Det surras en hel del om Mjällbys mittfältare Patrick Osiako. NA skriver, att det på annat håll framförts att Osiako redan har en ny klubb klar och att denna klubb är ÖSK. Riktigt vilka påståenden man syftar på är inte helt klart. Jag har dock hittat en blogg som skriver att det blir ÖSK.

klacksparken.bloggo.nu: Osiako till Örebro, bottenstriden avgjord och grattis Åtvidaberg

NA:s undersökningar verkar dock att ge vid handen, att ingenting alls är klart beträffande var Osiako skall spela nästa år. Han hävdar att han blivit felciterad (eller möjligen missförstådd) på grund av att svenska journalister inte klarar hans engelska. I själva verket har han ingenting klart än.

Hos ÖSK väljer man som vanligt att inte kommentera ärendet. Varför kan man fråga sig, om det nu inte är så att man verkligen förhandlar med Osiako? Ja, en tänkbar och användbar förklaring skulle kunna vara, att man förhandlar med någon/några andra. Då skadar det inte att få dessa att tro att det finns konkurrens om ÖSKs gunst och kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *