Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget nytt om Santos

NA rapporterade igår kortfattat på sin hemsida, att det möjligen skulle kunna finnas ett ÖSK-intresse för Kalmar FFs bosmanmärkta brasse Ricardo Santos. Man hade nämligen kontaktat superagenten Olivier Cabrera i ärendet. Dessutom utlovades mycket mer information om Santos i dagens papperstidning.

Nu blev det inte så värst mycket nytt i denna. ÖSK har alltså pratat med Cabrera. Santos som numera är på gränsen till klubblös vill givetvis inte stänga några dörrar eller transferfönster.
– ”ÖSK är en jättebra klubb, men mer än så kan jag inte säga. Jag har inte bestämt mig för vad jag skall göra nästa år”, säger anfallaren till tidningen.
Vilket väl skulle kunna uttydas som: ”Om det inte dyker upp något bättre skulle jag väl kunna tänka mig att spela ör ÖSK”.

Lennart Sjögren på den andra sidan är som vanligt försiktig i sina kommentarer kring ÖSKs eventuella intresse.
– ”Vi har ett intresse av att försöka hitta ytterligare en central forward till nästa säsong, och Ricardo är en intressant spelare som mycket väl skulle kunna passa in”, säger sportchefen till tidningen.
Vilket väl skulle kunna uttydas som: ”Hans är ett av tio namn på vår lista, som vi tycker det kan vara värt att undersöka lite närmare”. Eller något åt det hållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *