Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf lämnar efter säsongen

 

Robin Staaf lämnar ÖSK efter säsongens slut.

 

NA skriver, att ÖSK och Robin Staaf verkar vara överens om att det inte blir någon förlängning av hans kontrakt när det går ut senare i år.

– Klubben ville inte förlänga och jag känner att jag vill ha nya utmaningar, säger Staaf till tidningen.

Robin kom till ÖSK samtidigt med Kim Olsen och etablerade sig rätt omgående som en målfarlig anfallare. Under stora delar av hans tid hos ÖSK har dock hans karriär hämmats av problem med höft/ljumskar – först på den ena sidan och sedan på den andra. Inför årets säsong var ljumskproblemen överståndna, men en knäskada vid matchlägret på Åland under försäsongen gjorde att han ändå inte kom i spel förrän under sommaren. Skadeproblemen jämte det faktum, att han inte verkar ha någon given roll i Sixten Boströms spelsystem har förmodligen gjort att ÖSK inte varit intresserad av någon förlängning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.