Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skoglund hoppas på ny chans

ÖSKs mittfältare Johannes Skoglund har den här säsongen representerat div 3-klubben Köping FF. Han ansågs inte tillräckligt bra för att på allvar kunna vara med och konkurrera om en plats på ÖSKs mittfält och hamnade därför i den klubb han kom ifrån till ÖSK. Egentligen var det nog meningen att han det här året skulle spela div 1-fotboll med Karlstad BK, som han provspelat och -tränat med. Men i sista ögonblicket bestämde han sig för Köping istället eftersom de kunde erbjuda honom ett intressant IT-jobb. (Klok grabb Johannes, som även tänkter framåt om fotbollskarriären inte skulle gå så bra).

Svartvitts Johannes Avenbrand har talat med honom för att höra hur han ser på sin fotbollsmässiga framtid. Skoglund, som har ett år kvar på sitt kontrakt, hoppas att få en ny möjlighet att representera ÖSK och ser det kommande U21-/reservlaget som en möjlighet att få in en fot i truppen igen.

Jag är nog tveksam till hans möjligheter eftersom han egentligen redan är för gammal för att spela U21-fotboll utan att inkräkta på den tillåtna kvoten för äldre spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.